..........................ADVERTISEMENT..........................

Dance IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Dance IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Dance IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1:- When was the last time you went to a place where people go dancing in your country?

Answer – Its an interesting question,in the year 2018 while I was doing my reserch projects I joined a zumba fitness centres inorder to make my body fit and firm.In the zumba class the master taught us diffrent mind if dancing steps for losing the excess calories.It is more of like a dance class actually despite of age and sex everyone is dancing.

Question 2:- When was the last occasion when you danced a lot?

Answer – I would say, my brother’s wedding was the last event which I shake my body enormously.It was in the year 2019,it was a huge function my sister in law from Delhi …it is more of intercultural event for us.In the fortnight of the event we all danced alot.

Question 3:- Do you like dancing?

Answer – Absolutely,I’m really into dancing though I’m not good at singing I knew that, so I decided to learn dance.I learned dance for 8 years which was both contemporary and classical and I performed in various stages from the school to college level.

Question 4:- Have you ever learned to dance? Why? / Why not?

Answer – Yes,of course I learned dance for 8 years.from the 3rd standard upto my higher secondary education.I would like to pursue a degree in kuchpidi which is the traditional dance firm of Karnataka I’m really fond of playing that.

Question 5:- Did you learn to dance? Why? / Why not?

Answer – yes ,I learned dance because ever since my childhood I had a deep passion in dancing so my parents took an admission in the nearby dance class from there I learned the basic steps of traditional dancing.

Question 6:- Why do you think people love to dance?

Answer – Well,it’s seems to me…people like dancing in diffrent ways.For some people it is just an entertainment tool to unwind their stress out and to make more fun…for others it’s a life…I knew some dancers who giveup do much things for dancing.They doesn’t want to marry and have a child for them dance us more if like an art forms….they consider themselves as goodess while dancing.

Question 7:- Do you think children love to dance?

Answer – absolutely,children are rea8fond of dancing…most of the time they show their happiness through dancing by jumping showing some postures.I have two nieces both of them dance extremely well if we put on any disco Hindi Tamil Malayalam songs.

Question 8:- Do you see dance on TV?

Answer – It’s rather occasionally madam…I’m not really into watching dance on TV ratherthan I would like to watch it lively.Most if them times I got appointments or ticket to watch the event from my friends.Otherwiae they will show me the footage.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also Read Some Countries Have Introduced Laws to Limit Working Hours

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: