IELTS Speaking Test Part 1 ( Major & Sports ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( Major & Sports ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Major & Sports ) Questions With Answer

Question 1:- Do you work or study?

Answer- Yes, I am a student. Recently I have completed my graduation from the doable Group of colleges in BBA. Now I am joining the English speaking classes to improve my English skills.

Question 2:-What is your major? Or what was your major?

Answer- My major is Accountancy. I am interested in doing the account calculations, and the accountancy skills are essential in the salad days of the millennium.

Question 3:-Why did you choose that major?

Answer- Well, I chose this plan because I am interested in doing the calculations. Apart from this, I like to read the accounts books. These days, with the help of this field, I can get a better job.

Question 4:-What is the most difficult part of studying that subject?

Answer- Well, there are numerous parts to this subject. As well as the most difficult part is formula calculations.Because in this subject use very lengthy formula calculation. People cannot easily find the answer in any numerical. So that’s why it is difficult for individuals.

Question 5:-Do you plan to use the subject you are studying in the future?

Answer- Yes, I plan to use this subject in the future. Apart from that, there will be several scopes available in the future. After that, with the help of this, I can get a good job.

Question 6:-Do you play any sports?

Answer- Yes, I play numerous sports. After that, sometimes I play indoor sports, and sometimes I give more preference to outdoor sports. But the circuit is my favourite sport, so I play this sport.

Question 7:-Do you watch sports on TV?

Answer- Well, I am fond interested in watching sports on tv. My favourite game is cricket. I usually watch this sport on tv.

Question 8:-What is the most popular sport in your country?

Answer- Well, there are most sports available in my country. After the most popular sport is cricket, I like this sport very much. Apart from it, my favourite Virat Kohli is playing this sport.

Question 9:-How do people in your country stay fit?

Answer- Well, there are numerous ways to maintain their fitness with the help of people, such as regular exercise and following a diet plan. As well as, daily jogging is the best way to maintain their health.

Question 10:-Is it important for children to play sports?

Answer- Well, yes, pupils must play sports. After that, with the help of sports, Children can save their life from many health ailments. Furthermore, sports can build up the stamina of the children.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top