..........................ADVERTISEMENT..........................

IELTS Speaking Test Part 1 ( TV programs/shows ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( TV programs/shows ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( TV programs/shows ) Questions With Answer

Question 1:- What kind of TV programs do you like?

Answer- I watch so many TV programs on several popular entertainment stations, but there is this favourite program I’ve actually gone crazy about and can’t resist watching it. The name of this program is called the ugly and the good, and they principally discuss current trends going on in the country. Moreover, I also love watching showbiz programs by this renowned DJ in Ghana called DJ Virusky, mostly held on the GH ONE Television every Friday and Saturday night at around 8 pm.

Question 2:- What’s your favourite TV program?

Answer- I believe lots of people have the peculiar TV programs that they enjoy watching. However, there’s this TV program that I enjoy watching most of the time, and the title of this program is called the good and the bad, where participants discuss both the good and negative influence of the public on the country.

Question 3:- Do you often watch programs on TV or on your cell phone?

Answer- I mostly watch TV programs on my television because it is easy and inexpensive, unlike a cell phone, where you have to buy a credit bundle before you can actually get access to content on the show.

Question 4:- Do you like watching the same kind of program all the time?

Answer- It depends. When I find the program much more interesting, I don’t really care about watching it continuously. Apart from that, I personally dislike watching the same TV show repeatedly.

Question 5:- Do you talk with your friends about the program you watched?

Answer- Sure, I mostly talk to my friends about specific programs I watched that I know might interest them. I narrate to them, and we all discuss this particular topic.

Question 6:- In your country is it possible to watch any TV programs in English?

Answer- Yes, of course, some TV programs are typically in English, even though most of them are in our dialect. Educated people can watch programs conducted in both English and our local language, whereas most illiterate watch only programs in our local language.

Question 7:- What benefits can people get from watching foreign TV programs?

Answer- There are myriad positives when people watch foreign shows. First, they become obsessed with current news that is circulating the world, which helps them to broaden their horizon. Second, it makes the world becomes a global village.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top
%d bloggers like this: