..........................ADVERTISEMENT..........................

Internet & Neighbour IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Internet & Neighbour IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Internet & Neighbour IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1. Do you use the internet (very much)?

Answer – I think so. I use the internet a lot because of my work. In my free time, I try to limit my usage, but my hobbies lead me to overstep my limits. So, I do think that I utilize the internet a lot, but not too much.

Question 2. When was the first time you used the internet?

Answer – When I was 15 years old, my brother gave me an android mobile as a birthday gift. And the next day I started using the internet on my mobile phone.

Question 3. Is the internet very important (or useful) to you?

Answer – Yes, the internet is very useful for me, because I am an IT person and when I get any query or error in my site then recently find on google and I get solution from this, so internet is very useful in this modern era.

Question 4. Do you think you can (or could) live without the internet?

Answer – I cannot live my life without the internet. Apart from my regular offline activities, the internet is a second virtual world for me. First and most important, I always use my internet to generate income

Question 5. Do you know your neighbours?

Answer – I know my neighbours quite well. They’re really nice people, and I always stop to talk whenever I see them.

Question 6. Do you like your neighbours?

Answer – Well yes, I love them because they are good neighbours. The family next door has a grandmother whom I really respect, as she always gives me useful advice.

Question 7. Why are neighbours important?

Answer – In many ways, neighbours are most important to us. They live near us and thus they are even more important than our relatives in many cases. For example, if someone gets ill and need to be taken to a hospital, a good neighbour would be there. Neighbours also have parties and celebrations together and can make us happy.

Question 8. When do you meet your neighbours?

Answer – I see them almost every day. Every time I go out, I see someone waving his hands at me, and I do the same whenever I see them. Besides, some of our neighbours who walk in the park in the morning often exchange greetings with me.

Question 9. How often do you meet your neighbours?

Answer – I see my neighbours at least a few times a week. We usually see each other when we’re leaving for work in the morning or coming home in the evening.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also Read Describe a Time when You’Re Waiting for Something Special that Would Happen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: