..........................ADVERTISEMENT..........................

Mobile Phones & Magazine IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Mobile phones & Magazine IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Mobile phones & Magazine IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- How often do you use your mobile phone?

Answer – I use a mobile phone on a daily basis as I use it for my educational purpose. I watch lots of learning from YouTube with the help of this. After that, I listen to music and also use social sites it.

Question 2:- Can you describe your mobile phone?

Answer – I have a Samsung A50 model. It is white in color. There are three rare cameras as well as two front. My phone is lightweight.

Question 3:-What was your first mobile phone?

Answer – When I was at college, that time my sister gifted me a mobile phone.

Question 4:- Would you buy a new one in the future?

Answer – Yes, definitely, in the future I would like to purchase a new phone model.

Question 5:- How has your mobile phone changed your life?

Answer – My phone has changed my life. I have set reminders on it for special dates like birthdays, anniversaries, and others. It reminds me of time. Moreover, with the help of it, I touch among my loved ones.

Question 6:- Do you read magazines?

Answer – I am fond of reading, and I often read magazines. Because it is the best way to learn something new and also it is enjoyable.

Question 7:- Who prefers to read magazines – younger or older people?

Answer – Both are like to read magazines. Because there are lots of magazines available according to their tastes, this is the main reason they prefer it.

Question 8:- Have you ever read online magazines?

Answer – Many of the time, I have read online magazines. It is very easy to find any magazines on the internet.

Question 9:- Did you read magazines when you were young?

Answer – Yes, I am also young at this time, and I always prefer to read magazines. It increases my learning skills.

Question 10:- What kind of magazines is popular in your country?

Answer – All types of magazines are available in India, such as traditional, western, comic, businesses magazines, and so on. Some magazines are related to the professions like Bollywood.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also Read Describe a Pleasant Surprise You Had

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: