..........................ADVERTISEMENT..........................

Robots & GIfts IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Robots & GIfts IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Robots & GIfts IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1:- Do you like robots?

Answer –  Yes, I like robots because they help to carry out some stressful tasks and relieve people of strenuous activities.

Question 2:- What kind of robot would you like to have?

Answer –  I prefer robots that can carry out everyday assignments like washing, lifting things, sorting out things, and more.

Question 3:- Will robots change society significantly?

Answer –  Yes, robots can change our society significantly because they help to relieve the stress of the work people do and also take over some tasks that people carry out. Also, they can take over some menial jobs that people do in companies. So, I can say that our society will change significantly with the invention of robots.

Question 4:- What is the importance of gifts?

Answer –  Gifts are given to people to either appreciate people or make them feel loved. Also, to express the emotion from someone to another person. So I can say they are important as it expresses the heart of the person that is giving to another person.

Question 5:- Is there any pressure on us to buy presents?

Answer –  Not necessarily. I will not say there is pressure on people to buy a gift because it depends on your relationship with the person that you want to give the present to. If the person is very close to you, you might be pressured to buying the gift, but if the person is not that very close to you, buying the gift might not come with pressure.

Question 6:- How often do you buy others gifts?

Answer –  I buy a gift as often as it is necessary for me to do. For example, if I have someone celebrating a birthday or during a ceremony and other occasions like Christmas. Those are the times I buy a gift.

Question 7:- Do you like to send expensive gifts?

Answer –  I really do not like to send expensive gifts, and I prefer to send gifts according to what I have at the moment and also according to what I fee. It also depends on how close the person is to me.

Question 8:- What kinds of gifts are popular in your country?

Answer –  Gifts that are popular in my country are pieces of jewelry, bags, clothes, accessories, and things that people use every day.

Question 9:- Why do people send gifts?

Answer – As I said earlier, the reason why people send gifts to another person is first to celebrate them on any occasion. Another reason is to show emotions and also to express love to people.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

also Read Jeans & Walking Speaking Part 1 Questions with Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: