..........................ADVERTISEMENT..........................

Tea and Coffee & Voice Speaking Part 1 Questions With Answers

Tea and Coffee & Voice Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Tea and Coffee & Voice Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1. Do Indian people like to drink tea or coffee?

Answer – Well, as far as I know, most of the people prefer tea over coffee, but if I talk about the people who live in the southern part of India, they like to have coffee instead of tea.

Question 2. Do you prepare tea or coffee for guests at home?

Answer – yes, I precisely remember when my mother had a fracture in her leg, and she was on complete bed rest, so so many relatives and her friends were coming to see her, and I was the one who was making tea for everyone. I pretty much like that.

Question 3. When was the last time you drank tea or coffee?

Answer – Well, it’s a regular ritual for me to have tea after my yoga and breathing session, which I do regularly in the morning, so I just had tea before coming here in the morning.

Question 4. Has your voice ever changed?

Answer – This is a weird question as I have never observed a change in my voice though I believe that growing up from a toddler to an adult, my voice has changed a lot

Question 5. Is your voice similar to your parents?

Answer – I don’t think so my pad my voice doesn’t match with any of my parents.

Question 6. Do you like your voice?

Answer – Indeed, I love my voice. Sometimes I am also invited in the local community to sing, and of course, I’m talking about the era before the covid 19 pandemics.

Question 7. Do you like to record your voice?

Answer – Not regularly, but I like to record some of my favourite songs, and I listen to them whenever I’m travelling via train, or I’m taking a long flight.

Question 8. Does anyone in your family have a similar voice?

Answer – As I mentioned earlier, my voice is completely different from my family members and my friends.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also Read Some people think women should be allowed to join the army, the navy and the air force just like men. Do you agree or disagree?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: