..........................ADVERTISEMENT..........................

Plan & Festival Speaking Part 1 Questions with Answers

Plan & Festival Speaking Part 1 Questions with Answers. These Are the IELTS Speaking Part 1 Topics and Questions on General Topics about Your Life. Your Answers Will Be from Your Life and Experience.

Plan & Festival Speaking Part 1 Questions with Answers

Question 1. Do you make plans every day?

Answer – Yes, of course; I do make plans every day before I start my day. I will list out all the tasks for today so that I won’t miss anything.

Question 2. Are you good at managing your time?

Answer – Yes, I can confidently say am good at time management. As I told you, I plan for my whole day I have a chance of managing my time.

Question 3. What is the latest plan you made?

Answer – For today, my plans are that once I am done with the interview, I need to visit a store and get all household groceries and get back home.

Question  4. What is the hardest part about making plans?

Answer – I will say prioritizing the tasks for the day will be the usual challenge daily. For instance, you need to take a call whether you need to go to a grocery store or vegetable market post your work.

Question 5. What is your favourite festival?

Answer – I love Diwali. It is a festival of lights where people across all religions celebrate with great joy.

Question 6. How do you celebrate this festival?

Answer – Usually we celebrate Diwali by wearing new clothes, burning crackers and visiting relatives.

Question 7. What is the most popular Indian festival?

Answer – I would say again Diwali is the most celebrated festival in India

Question 8. Do you like Western festivals?

Answer – Yes, I like western festivals like Christmas, a new year where we get some cakes and share with neighbours.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also, Read Animal Your Neighbours Keep in Their Garden Has Brought You Serious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: