..........................ADVERTISEMENT..........................

Popstar & Teenagers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Popstar & Teenagers IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Popstar & Teenagers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Who’s your favourite pop star?

Answer – My favourite pop star is Jason Derulo. I like his singing and the way he is full of energy on and off stage.

Question 2:- Do you want to be a pop star?

Answer – No, I don’t wish to be a pop star. As my dream is to be a financial advisor, and I don’t hold any music creativity.

Question 3:- Do you like to go to concerts?

Answer – Yes, I love to go to concerts. But Pandemic has ruined all the plans lately.

Question 4:- Do you prefer live music or recorded music?

Answer – I prefer recorded music as I can hear it for free and to enjoy live music I sometimes visit cafes.

Question 5:- Do you like to spend time with teenagers?

Answer – I love to spend time with anyone I like, and Teenagers hold a special place. They make me feel young and take me back to my High School days with their talks.

Question 6:- Do you know anything about the kind of fashion that teenagers like?

Answer – Yes, Teenagers are fond of fashion more than any other age group. I feel they are more updated on what sort of design, colour and dresses are trending. Nowadays, teenagers are more likely to wear Classic Wear.

Question 7:- What are the best things about being a teenager?

Answer – The best thing about being a teenager is to live carefreely; you experience and learn a lot while in this phase of life. You can be as creative as you want and the other moment as lazy as you feel like.

Question 8:- How do teenagers entertain themselves?

Answer – Youth these days are most likely to entertain themselves with their gadgets. They rightly believe in the “Netflix and Chill” thing. Pandemic has taken aback their playful days, and they are only confined to online activities, games and Movies.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also Read Describe an Ideal Job You Wanted to Do when You Were a Child

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: