..........................ADVERTISEMENT..........................

Sky Speaking Part 1 Questions with Answers

Sky Speaking Part 1 Questions with Answers. These Are the IELTS Speaking Part 1 Topics and Questions on General Topics about Your Life. Your Answers Will Be from Your Life and Experience.


Sky Speaking Part 1 Questions with Answers

Question 1. Do you like to see the sky?

Answer – Yes. I would like to admire the sky very much. It provides enthusiasm and vibrant energy to overcome all the troubles.

Question 2. How about stars?

Answer – As everyone knows, stars are symbols of hope and happiness. I am also the same as others. The glittering stars are fantastic to see at night.

Question 3. Which is a good place to see the stars?

Answer – I believe the beachside is the best place to see the stars because it is an incredible combination of colours at that time. In addition, professional photographers prefer to capture these landscapes in their cameras.

Question 4. Do you know anything about stars?

Answer – Apparently, I do not have a good idea about stars. In the lower classes, I got opportunities to know about stars like seven stars and their sites. However, astronomers are the professionals to touch with stars and their positions mostly.

Question 5. How often do you look at the sky?

Answer – Obviously, almost every day, I watch the sky, which will help me understand the climatic conditions well. In seasons like summer, people are eager to watch the sky frequently.

Question 6. Do you prefer the sky in the morning or the sky at night?

Answer – I prefer to watch the sky at night compared with the morning time. At night, we may get a chance see to different stars, planets, and comets.

Question 7. Can you see the moon and stars at night where you live?

Answer – Of course, The place I am living is the best view of the sky, moon, and stars. On the weekends, I spent a few hours with my family members upstairs, and we try to enjoy an outstanding view of the moon and stars at night.

Question 8. Is there a good place to look at the sky where you live?

Answer – Yes. As a native of the countryside, we get unforgettable moments to enjoy the sky each and every day.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also, Read Talk about a Time when You Had to Learn a New Language

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: