..........................ADVERTISEMENT..........................

Taking Rest Speaking Part 1 Questions With Answers

Taking Rest Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Taking Rest Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 How often do you take a rest?

Answer: When I’m in the office, I take small breaks to move away from the desk for a cup of coffee almost 3 times a day. 

Question 2 Do you take a nap when you have a rest?

Answer: Not at the office, but during work from home or weekends, a 20 minutes nap is a good refresher.

Question 3 How do you feel after taking a Nap?

Answer: Feels rejuvenated and adds extra four hours of battery life.

Question 4 Do you like trees?

Answer: I wonder who doesn’t. I’m no exception to tree lovers. In fact, we have a small green nursery at home.

Question 5 Would you like to live in a place that has lots of trees?

Answer: I’d love to when trees are around it serene, and we feel close to nature.

Question 6 Do you think places with trees attract more visitors than places with fewer trees?

Answer: In my view, people are attracted towards trees for fresh air and a cool share during summer.

Question 7 Do you like to go to a forest?

Answer: Of course, but with proper cautions as we do not want to disturb the inhabitant.

Question 8 Is there a forest near your hometown?

Answer: There’s a deep, dense forest close to my home town known as Rala Mandal. It is full of the gamut of flora and fauna.

Question 9 Where can one find trees or forests in your country?

Answer: Everywhere, trees are everywhere in most cities, except for some metro areas where the density might be a little less. Most of the outskirts are green areas.

Question 10 Did you ever climb trees when you were a child?

Answer: During my teenage between 10 to 15 years of age, I used to climb the toughest of the heights in the orchard near our locality.

Question 11  Have you ever planted a Tree?

Answer: During childhood, I planted seeds of various vegetables and fruits in a small nursery. They grew, and I harvested the produce.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also, Read Describe a Time when You Told Your Friend an Important Truth 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: