..........................ADVERTISEMENT..........................

Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Computer IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1. Do you use a computer very much?

Answer – Yes, I use the computer a lot, almost 8-10 hours a day. When I was working in an administration that time it was more than 12 hours a day.

Question 2. When do you use a computer?

Answer – Most of the time, when I am in the office, I use the computer a lot. Without a computer, my work is not possible.

Question 3. What do you use the computer for?

Answer – Most of the time, I use it for office work, but I also use it for my personal work.

Question 4. What was your impression when you used a computer the first time?

Answer – First time I used a computer was when I was in college. Initially, it was difficult, but after a few days, it was easy to use. Nowadays kids are using computers from their school times which is very good for them.

Question 5. How did you learn to use a computer?

Answer – I used to have a special computer class when I was in college, where I was taught about computers.

Question 6. Have computers changed your life in any way (if yes, How?)?

Answer – Of course, not only mine, but it has changed everyone’s life who is a working professional. Such as administration, information technology.

Question 7. Are computers used much in your country?

Answer – Yes, nowadays it’s been used a lot by almost everyone whether they are working professionals or students.

Question 8. Do you think computers are useful in everyday life (how)?

Answer – Yes, it’s very useful for most of us. Because most of the things are online now so either for personal or for work, we have to use computers.

Question 9. Computers are now used a lot in education. What do you think of this?

Answer – Yes, it’s true; online education is in trend nowadays. It has both positive and negative effects. Positive is students do not have to go to schools or college to attend the classes they can attend it easily from anywhere as long as they have the internet available. But at the same time, excess use of computers also affects their eye health.

Question 10. Do you play computer games?

Answer – No, I am not a computer game fan, but I do use it for watching movies online, and how can I forget online shopping. But my husband loves playing computer games.

Question 11. Do you think computers are perfect now, or do they still need to be improved?

Answer – I am not an IT professional; for me, they are perfect as I have the latest version of the desktop at home. But the people who are into manufacturing/developers of the same will always work on updates of it.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also, Read Describe a Garden or Park You Remember

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: