..........................ADVERTISEMENT..........................

Fruits and Vegetables IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Fruits and Vegetables IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Fruits and Vegetables IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you like fruits and vegetables? OR Do you like to eat fruit(s) and vegetables?

Answer- Yes, I like to eat fruits and vegetables because they are part of my diet.

Question 2:- How often do you eat fruits and vegetables? OR Do you often eat fruit(s) and vegetables?

Answer- I eat fruits and vegetables 2 to 3 times a week.

Question 3:- Why do you think fruits and vegetables are important for us?

Answer- Because fruits and vegetables are rich in minerals and nutrients which are necessary for our health.

Question 4:- What kind of fruit do you prefer?

Answer- I love all kinds of fruits, but I prefer fruits because they are easily available in particular and cheap too.

Question 5:- What fruit(s) (and /or vegetables) do you especially like to eat?

Answer- In fruits, I like to eat mangoes because of their sweetness, and In vegetables, I like to eat ladies fingers and potatoes.

Question 6:- Do you like the same fruits and vegetables today as you did when you were a child?

Answer- Yes, I like to eat the same fruits and vegetables even today because of their taste and nutrients.

Question 7:- What fruit and vegetables did you like to eat when you were a child?

Answer- When I was a child, in fruits, I liked to eat mangoes, and In vegetables, I liked to eat potatoes.

Question 8:- Is it easy (or convenient) to buy fruit and vegetables where you live?

Answer- Yes, because the market of fruits and vegetables is just the outskirts of my village and there are also street vendors coming into our village to sell their fruits and vegetables regularly.

Question 9:- Do you think people should eat more fruits and vegetables?

Answer- Yes, I think people should eat more and more fruits and vegetables because they are rich in vitamins and minerals. Also, fruits and vegetables are a convenient way to provide necessary supplements to our bodies.

Question 11:- How much fruit and vegetables do you think a person needs to stay healthy?

Answer- I think people should eat fruits and vegetables every day. In fact, they should have to make them their part of the diet. There is a proverb for this is that an apple once a day keeps a doctor away.

Also read: Taking Rest Speaking Part 1 Questions With Answers

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: