..........................ADVERTISEMENT..........................

IELTS Speaking Test Part 1 ( Studies/Work ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( Studies/Work ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Studies/Work ) Questions With Answer

Question 1:- Do you work or are you a student?

Answer- Yes, I am a student. Recently, I completed graduation from the doable Group of colleges in Rahon. Now I have joined the online classes English classes to improve my speaking skills.

Question 2:- Why did you choose this kind of work/to study this subject?

Answer- Well, I choose this subject because recently I have to go abroad for my further studies. After completing my study, I can come back to settle my own business. So that’s why I choose this subject.

Question 3:- Do you like your job?

Answer- Certainly, I like my job because with the help of the job I can enhance my experience as well as the job I can earn a huge salary.

Question 4:- What’s the most interesting part of being a … (… / student)?

Answer- Well, the most interesting part of being a learner is learning. From my perspective, with the help of learning, I can learn new words as well as learn my mistakes.

Question 5:- What’s the most difficult part of being a … (… / student)?

Answer- Well, the most difficult part of student life is practising the responsibility of being a student. It is the hardest part of a learner’s life.

Question 6:- What do you dislike about your work or studies?

Answer- Well, I do not like the mathematics subject. From my perspective, it is a hard nut to crack subject for me. So that’s why I do not learn and solve these subject problems.

Question 7:- What was your dream job when you were a child?

Answer- In my perspective, when in my childhood, I thought of so many jobs such as a doctor, lawyer, wholesaler, police officer and many more.

Question 8:- Have you changed your mind since then?

Answer- Yes, I have changed my mind in the salad days of the millennium. I like to do the doctorate profession. From my perspective, it is an interesting job for me.

Question 9:- What kind of work would you like to do in the future?

Answer- I would say that in the future I like to do the bank manager job. It will be interesting for me. In the future, I will join this job.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top
%d bloggers like this: