..........................ADVERTISEMENT..........................

IELTS Speaking Test Part 1 ( TV Shows ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( TV Shows ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( TV Shows ) Questions With Answer

Question 1:- What kind of TV programs do you like?

Answer- I like to watch Man type of TV programs such as serious horas and sometimes comedy movies as well.

Question 2:- What’s your favourite TV program?

Answer- as I earlier mentioned that sometimes I like to watch comedy movies, so I like to watch these some comedies programs such as the Tarak Mehta Ka Ulta Chashma and the Kapil Sharma show on Sony.

Question 3:- Do you often watch programs on TV or on your cell phone?

Answer- I like to watch programs and movies on my cell phone because I can watch movies and programs anywhere and anytime.

Question 4:- Do you like watching the same kind of program all the time?

Answer- no, I don’t like to watch the same programs all the time because it gets boring sometimes and as I earlier mentioned that I watch Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah, or sometimes I like to watch Kapil Sharma show all sometimes horror movies.

Question 5:- Do you talk with your friends about the program you watched?

Answer- yes, sometimes I discuss with my friends which show I watch because sometimes they ask me which TV program I was to I get busy so at that time I tell them.

Question 6:- In your country is it possible to watch any TV programs in English?

Answer- yes, it is easy to watch any show in English. That technology is at its zenith in my country, and if a person wants to watch any type of program in the English language so, he can watch it on his cellphone and on the computer as well.

Question 7:- What benefits can people get from watching foreign TV programs?

Answer- There are many kinds of benefits that people can have. The first one is people can learn about the culture of another country. Moreover, people can go through their languages also.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top
%d bloggers like this: