..........................ADVERTISEMENT..........................

Jeans & Walking Speaking Part 1 Questions with Answers

Jeans & Walking Speaking Part 1 Questions with Answers. These Are the IELTS Speaking Part 1 Topics and Questions on General Topics about Your Life. Your Answers Will Be from Your Life and Experience.


Jeans & Walking Speaking Part 1 Questions with Answers

Question 1. Do your wear jeans?

Answer – Yes, jeans are one of my favourite clothes, and whenever I wear jeans, my friends always compliment me.

Question 2. How often do you wear jeans?

Answer – As I said before, jeans are my favourite, and I wear them almost every day.

Question 3. Do you like wearing jeans, why?

Answer – Yes, I like wearing jeans because whenever I wear them, I feel comfortable and comfortable clothes that also help me look beautiful.

Question 4. Why do you think jeans are popular?

Answer – Jeans are popular because of many reasons. Firstly, it is very comfortable to wear. Secondly, they are available at cheaper rates and lastly, we can wear them with any t-shirt or tops.

Question 5. Do you walk a lot?

Answer – Yes, I like to walk most of the time because it is a type of exercise which keeps us healthy and fit.

Question 6. Do you walk more than in the past?

Answer – Precisely, I walk more now than in the past as I am a student and commute through buses, and I am preparing for my IELTS from an institute which is 2 3 km away from the bus stop, so to reach there, I had to walk a lot every day.

Question 7. Where do you usually take a walk?

Answer – I also go for a walk in a park which is in the centre of my village as the environment there is quite peaceful.

Question 8. Do you think people will walk more in the future?

Answer – Yes, I think that people will walk more in the future to remain healthy and fit ahead.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also, Read Describe your favourite Website.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: