..........................ADVERTISEMENT..........................

Watch & Dream IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Watch & Dream IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Watch & Dream IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1) How often do you wear a watch?

Answer – Well, I do wear watches regularly. As a working professional, I normally wear a formal watch to match my suit.

Question 2) What was your first watch like?

Answer – I still remember when I was studying my 8th standard, my mother bought a chronological metal strap watch which I still remember.

Question 3) What kinds of watches do you like to wear?

Answer – I love to wear all kinds of watches, and that too depends on occasions, but in particular, I love to wear leather strap casual watches.

Question 4) Do people still wear watches in your country?

Answer – yes, of course, even though we are in a digital world, many people wear watches. Wearing a watch is not only for time purposes but also for status.

Question 5) Do you often have dreams at night?

Answer – not regularly, but sometimes I do get the dream while I am sleeping. But not able to recollect when I wake up in the morning.

Question 6) Have you had a bad dream before?

Answer – It happened to me once. Along with my friends, I watched a ghost movie. Sorry, I don’t remember the name right now. That particular night the same scenes happening to me were lively. It was a horrifying dream for me.

Question 7) What was the strangest dream you have had?

Answer – To be frank, it was hilarious. In my dream, I was a soldier, and there was a war going on. I’m chasing a terrorist. On the other hand, I am with different family members. I was confused about merging the two dreams to know the reason, but I couldn’t.

Question 8) What do you usually dream about?

Answer: I always dream about my future, what I have to do next, and how I will be next year. These are things I normally dream about.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also, Read The Expenses Per Week of a Retired Single Person

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: