..........................ADVERTISEMENT..........................

Advertisement IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Advertisement IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Advertisement IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1. Are there many advertisements in your country?

Answer – Yes, there are many advertisements for different products. Some advertisements are about clothes, footwear and so on. Advertisements are prevalent to make people informed about the latest products that are in vogue.

Question 2. Why do you think there are so many advertisements now?

Answer – There are so many advertisements because people are more modern now. Their demands have risen, so to meet their needs, more products are produced, and these are sold by advertising them to make people aware of them.

Question 3. What are the various places where we see advertisements?

Answer – Well advertisements can be found on the road in the form of billboards as well as pamphlets or brochures also tell the latest products that company manufacture. Moreover, the internet conveys the fastest information to the masses about any latest product in this technological era.

Question 4. How do you feel about advertisements?

Answer – I consider advertisements are very lucrative for the masses. Because advertisements make any person up-to-date about recent products that they can use in their routine and at their workplace, advertisements differentiate between a genuine and a fake product.

Question 5. Do you like advertisements?

Answer – Yes, I like advertisements because advertisements help me select genuine products and make me up-to-date about various kinds of products available in the market.

Question 6. What kind of advertisement do you like the most?

Answer – Well I like advertisements regarding clothes, footwear as well as mobile phones. Advertisements allow me to get pre hand information about the prices; if I want to buy from any shop, I would be able to tell them the real prices.

Question 7. Have you ever bought something because of an advertisement?

Answer – Yes, when I was scrolling over the internet and at that time, some shopping websites started to flash the advertisements regarding ethnic wear at a big discount. So I accessed those apps, and after seeing these advertisements on the screen, I immediately purchased ethnic wear, and I ordered a traditional dress for my upcoming birthday.

Question 8. Do you watch advertisements from beginning to end?

Answer – No, I don’t watch from beginning to end because it needs a lot of time. So I watch those advertisements that cater to my needs and are valuable in my routine. Otherwise, I skip those advertisements.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also, Read Describe a Good Law in Your Country

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: