..........................ADVERTISEMENT..........................

Dictionary & Mobile Apps IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Dictionary & Mobile Apps IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Dictionary & Mobile Apps IELTS Speaking part 1 Questions With Answers

Question 1 Do you often use a dictionary? If yes, how often and what for? If no, why not? If not very often, say how often and why not very often?

Answer – I often use the dictionary to check the new vocabulary and its meaning I could easily understand with this dictionary.

Question 2 Do you prefer to use an electronic dictionary or a dictionary made of paper?

Answer – well, I prefer to use an electronic dictionary, it is easy to carry, and I can search at any time.

Question 3 If someone gave you a dictionary as a gift, how would you feel?

Answer – If someone gave me a dictionary as a gift am happy to receive it, and I am keeping that for my favourite place.

Question 4 Do you think it would be interesting to write a dictionary? OR Do you think it would be interesting to be part of a team writing a dictionary?

Answer – To be frank am interested in writing a dictionary alone, because it might chances different vocabulary from the groups with me.

Question 5 What kind of person do you think writes a dictionary?

Answer – anybody could write a dictionary with the help of documents, patience and time also vital part to write a dictionary.

Question 6 Which mobile apps do you use?

Answer – Well am using more apps on my mobiles; an interesting one is language translator, which could translate more than 145 languages in this world.

Question 7 Which ones do you want to use?

Answer – I want to use the translator one which I said earlies, moreover in my leisure time I can play with some games so that also I recommended like subway surf, temple run, and so on.

Question 8 Which ones are popular in your country?

Answer – Well, temple run and subway surf most popular game among the children at the same time in the case of adults they more concentrating the social media app which include Facebook, instagram, and etc

Question 9 Do you want to make an app?

Answer: I really┬ádon’t have any plan to make an app and do not have that much knowledge about this particular topic.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also, Read Laugh Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: