..........................ADVERTISEMENT..........................

Indoor games IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Indoor games IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Indoor games IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1 Do you play any indoor games?

Answer –  Well, I played some time board games like chess and Table Tennis as well as some computer games like PUBG, IGI and many more. My favorite indoor game is Chess, as it is a logical game that developed my thinking abilities while playing this game.

Question 2 Do you prefer to play indoor games or outdoor games?

Answer – In my opinion, Both have some consequences and insignificances of their own, but I am a die-hard fan of cricket, so I like outdoor games over Indoor games.

Question 3 What indoor games did you play when you were a child?

Answer – When I was a child, usually with my friends, I remembered that we played some indoor games of the card. This game we called ‘ DO TEEN PACH” which played with three members with a total of 30 cards in one full card packet.

Question 4 Is there any particular indoor game that you liked?

Answer – When I was in primary school, I played cheese with my bosom friend Ronak. Actually, he taught me to play Chess at that time. With the help of this, I have also taken part in a school chess competition and become runner-up in 9th Standard, I guess.

Question 5 What sorts of indoor games do children play now?

Answer – Owing to technological advancement, many children now use numerous electronic gadgets, which force them to spend more time on these devices, which turn them to interest in playing video games, and they are avoiding outdoor games which are actually more beneficial to them.

Question 6 Do you play video games?

Answer – Of course, I prefer to play some games on my PlayStation while I have some time from my work. I usually play Mario, Duck shoot, Contra, and many other games.

Question 7 What kinds of video games do you like to play?

Answer – I like to play 3D games sometimes in a game zone that is near to my home as this will create a live experience to play games in virtual mode. I preferred to play the FIFA Football game on video mode with my sibling on Sunday.

Question 8 Is it good for young people to play video games?

Answer – I recommend not being addicted to playing video games. The lesser use of these for spending some time to become relaxed and calm is advisable from my side, but too much use of video games is highly not appreciated.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also, Read Handwriting IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: