..........................ADVERTISEMENT..........................

Shoes & Forget things IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Shoes & Forget things IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Shoes & Forget things IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1:- How often do you buy shoes?

Answer –  Definitely, I like to play games that help me boost my immune and keep me l.I have two nieces, both of them are toddlers, so we all together play games nowadays. I was owing to that reason I always prefer indoor.

Question 2:- Have you ever bought shoes online?

Answer – well, as I said earlier…if I am with my nieces, I always prefer indoor games because, in the outdoor, there are so many distractions that can make my nieces restless, and handling and caring for them outside is a nightmare. But if I am with my friends or alone, I favor only outdoor games, for instance, cycling and so on.

Question 3:- Do you know anyone who likes to buy a lot of shoes?

Answer – Well, I played plenty of indoor games during my childhood, and I have two elder brothers who were my childhood game partners. The first game that comes to my mind is hidden and seek from the name itself we can understand what is it about, and we hide almost every places in my home that you can’t imagine, we hide behind the furniture under the bed and stairs sometimes even in the bathroom. Another one is more of brainstorming like chess and puzzles, I’m not that expert on such games, but my brother sat next to him while he was playing.

Question 4:- What’s your favorite type of shoes?

Answer – Well, I like to hide and seek. It’s more of an adventurous game. Everything is included in that running, and we should also our hands on the wall by saying sat sat sat…hiding without finding …omg my whole childhood days are flooding into my mind.

Question 5:- What kinds of things do you have to bring when you go out?

Answer – As we all are in the midst of pandemic so especially children’s suppose to keep themselves in indoor…so for make them busy nowadays there an excellent deal television cartoon series are telecasting moreover invention new toys like building blocks and robotics cars all together make them entertain…but I don’t think that they cannot play with their neighborhood kids and making laugh and noise.

Question 6:- Did you ever forget to bring something?

Answer – No …. not. I’m not that much fond of video games….and my nieces neither.

Question 7:- How do you remind yourself?

Answer – As I said earlier, I’m not fanatically following videogames, so I don’t know which one is popular and handy

Question 8:- Do you carry different things in the morning and the evening?

Answer – well, I don’t think so because video games consume a great deal of time and concentration power of the gamer… Eventually, the brain will drain out, and it might cause detrimental effects on health, apart from that some videogames aim and goals are more fatal than entertainment..for instance, blue whale….it killed so many people. So, in a nutshell, it’s not a healthier option…anything we spend more amount time and energy on causes a sort of addiction that harms ourselves.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also, ReadColours IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: