..........................ADVERTISEMENT..........................

Teachers & Mirrors IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Teachers & Mirrors IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Teachers & Mirrors IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1. What kind of teachers do you like best?

Answer – Well, My favourite kind of teacher helped me apart from study and encouraged me to work harder toward success and tech me the life of lesion. I always admire those who have me teach the same.

Question 2. Who was your favourite teacher when you were young?

Answer – it’s hard to say that about my favourite teacher. Still, I would like to talk about one of my teachers and mentor who taught me programing language during my more batch degree, and he always encouraged me what I should you have to learn which will a positive ramification on your career.

Question 3. Would you want to be a teacher in the future?

Answer – To be honest, I don’t want to become a teacher because it’s very taught work to teach someone.

Question 4. Have you ever had bad teachers before?

Answer: Well, I haven’t taught anyone in my life, and I cannot imagine about it .as far as I am concerned, I seem that there is no bad and good teacher; everyone has taught differently.

Question 5. How often do you look at yourself in the mirror every day?

Answer: To be honest, I seldom look myself into the mirror, and I do not care about it when I stay home. However, when I went outside, such as the office and any function, I dressed up inform of the mirror because I did not want to look extravagant.

Question 6. Have you ever bought mirrors?

Answer – Well, I haven’t yet any mirror because I think it’s not a part of my life without a mirror, I can dress up very well. However, I had plenty of time to see my mother and sister brought from the market.

Question 7. Would you use Mirrors to decorate rooms?

Answer – Well, I would decorate my room and my home with the help of a mirror because it makes space feel brighter and more significant. I like to add a square mirror in my room because it makes the room beautiful as well as help me look at myself.

Question 8 . Do you check yourself when you decide to buy a mirror?

Answer – Well, I have not checked yet, but if I will be buying any mirror, the verifies glass quality and mirror thinness and Mirror silvering, and I also suggest to people who want to buy the Check all these things.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also, Read Describe a Goal that You Hope to Achieve in the Future

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: