..........................ADVERTISEMENT..........................

TV & Home IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

TV & Home IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


TV & Home IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Who do you live with?

Answer- I live with my parents as we are a nuclear family.

Question 2:- What is your favourite room in your home?

Answer- My favourite room in my home is the drawing room which is adjacent to the master bedroom. The drawing room in my home is pretty fascinating as it has numerous paintings which make us awestruck.

Question 3:- How is your home decorated?

Answer- My home is pretty simple without any complex decorative objects. My home is decorated With necessary basic things without any ambiguity in the arrangement of things.

Question 4:- Do you like visitors coming to your home?

Answer- I do like visitors coming home. It will better have multiple people at my home because we feel robust for our relationship, which has been resuming for ages.

Question 5:- Do you like watching TV?

Answer- Yes, I do like watching TV. TV helps to refresh ourselves, and it also entertains us irrespective of our age groups.

Question 6:- What is your favourite TV show now?

Answer- My favourite TV Show now is Evaru Meelo Koteeswarulu. This show seems to be pretty interesting as it is a reality game show which helps to improve our general knowledge. The most interesting fact about this show is if the participant answers all the questions correct, then the participant is eligible to win a reward of One Crore INR.

Question 7:- What was your favourite show when you were a child?

Answer- My favourite TV Show when I was a child was Chota Bheem. Chota Bheem is an animated TV Show which consists of several fictional characters, Bheem, Chutki, Raju, Jaggu etc. Chota Bheem entirely is a village backdrop animated fictional TV show which majorly targets children of age below 13 years.

Question 8:- Do you like watching TV shows from other countries?

Answer- Yes, I do like watching TV shows from other countries. Talkies Castle is a game show which involves every participant physically in the respective game.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top
%d bloggers like this: