..........................ADVERTISEMENT..........................

Being in a hurry & Museums IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Being in a hurry & Museums IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Being in a hurry & Museums IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1. When was the last time you did something in a hurry?

Answer – I am not working these days, but when I was employed, it was my everyday story to run from my accommodation to the metro station to catch the metro on time so that I do not get late for duty.

Question 2. Do you like to finish things quickly?

Answer – I love finishing everything on time; pending things always discomfort me. It’s like a headache for me, so better I like finishing them before the deadline.

Question 3. What kind of things would you never do in a hurry?

Answer – There are few things which I will never do in a hurry, something related to money, something related to my work or catching a train or bus, or driving.

Question 4. Why do people make mistakes more easily when they are in a hurry?

Answer – I believe people tend to forget things in order to finish the job in a hurry, also they do not recheck if something is being done quickly.

Question 5. Are there many (or any) museums in your hometown?

Answer – Yes, I believe there are five museums in Patna right now; the bigger one is Patna Museums, followed by the Bihar Museums. The rest of them are a little smaller than these 2 in terms of the area also the collections showcased there.

Question 6. Do you think museums are useful for visitors to your hometown/country?

Answer – Yes, I strongly believe this, because that’s the place where we showcased the rare and ancient things, and the public gets the opportunity to see them. It’s also useful for the students who are doing some research on those things.

Question 7. Do you often visit a museum?

Answer – I am sorry to say this, but I have never visited a museum till now. Actually, I am not a fan of history. Maybe that could be the reason why I have never visited there so far.

Question 8. Did you go to any museums when you were a child?

Answer – Actually, I never got a chance to visit a museum even in my school days.

Question 9. When was the last time you visited a museum?

Answer – I never visited a museum in my life.

Question 10. Do you think it’s suitable for museums to sell things to visitors?

Answer – I do not think there is anything wrong with it, people can buy them as a gift for their friends and family or then can also buy them for self-use.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Also, Read Describe a Garden or Park You Remember

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: