..........................ADVERTISEMENT..........................

IELTS Speaking Test Part 1 ( Accommodation ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( Accommodation ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Accommodation ) Questions With Answer

Question 1:- Do you live in a house or an apartment/flat?

Answer- Well, I live in a house, it has many living rooms, a kitchen, and a big garden.

Question 2:- Can you describe the place where you live?

Answer- My house is spread around 1500 square feet, and it has two living rooms with attached bathrooms, a kitchen, a guest room and a big garden.

Question 3:- What do you like about living there?

Answer- The best thing I like about my house is the garden area because it has so many flowers and plants, after giving water to them I feel happier.

Question 4:- Which is your favourite room in your home? Why?

Answer- To be honest, the Guest room is my favourite room in my house, because it has a very comfortable seating sofa and led, which I enjoy both during rest time.

Question 5:- Which room does your family spend the most time in?

Answer- My family is in the guest room most of the time; we eat three-time means there and watch movies and shows after dinner.

Question 6:- What can you see from the windows?

Answer- From the outside window, I saw my garden, which is fully flooded with flowers and plants, so every morning, I love to see outside the window to enjoy the natural beauty.

Question 7:- Would you change anything about your home? Why/why not?

Answer- Well, there is no space in my garden, so I want to make some space for chairs and a table for sitting in the garden in the morning for a cup of tea with nature’s beauty.

Question 8:- Would you like to move to a different home in the future?

Answer- I don’t want to leave my childhood house because I have been living there from birth to till now. Moreover, many memories have been made that I can’t want to forget.

Question 9:- What sort of accommodation would you most like to live in?

Answer- I love those accommodations where all needy things are available, which is important to live. Most importantly are some flowers and plants where I can spend my spare time.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top
%d bloggers like this: