..........................ADVERTISEMENT..........................

IELTS Speaking Test Part 1 ( Accommodation ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( Accommodation ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Accommodation ) Questions With Answer

Question 1. Do you live in a house or an apartment/flat?

Answer- I live in a house with my family members who are situated in Barnala.

Question 2. Can you describe the place where you live?

Answer- Yes, I live in a 2-bedroom house with one kitchen, a drawing-room, one pooja room, a big lobby, two washrooms and a big terrace.

Question 3. What do you like about living there? What do you like about your flat?

Answer- I like it in many ways. Firstly, it is constructed in a good and modern way. Near to my house, a park is available, and many other facilities are also present.

Question 4. Which is your favourite room in your home? Why?

Answer- Pooja room is the favourite room in the house because it is quiet and peaceful. Whenever I feel chaos in my mind, I sit there and meditate for some time.

Question 5. Which room does your family spend the most time in?

Answer- We usually spend most of our time in my parents‘ bedroom, where we play some games like ludo and carrom sometimes.

Question 6. What can you see from the windows?

Answer- My home is located on the main road that’s why I can see the vehicles and other people’s movements.

Question 7. Would you change anything about your home? Why/why not?

Answer- I would prefer the house the same way it is. Because the household has many memories and my parents made it with love and hard work making changes in it can make us forget the beautiful time we spent in it.

Question 8. Would you like to move to a different home in the future?

Answer- Yes, definitely I will move to a new house. It is my dream to build a new house with all the needed services in it.

Question 9. What sort of accommodation would you most like to live in?

Answer- I prefer to live in an accommodation which is away from the noise and air pollution, in a green environment and wider area.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top
%d bloggers like this: