..........................ADVERTISEMENT..........................

IELTS Speaking Test Part 1 ( Changes ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( Changes ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Changes ) Questions With Answer

Question 1:- Do you like changes? Why?

Answer- I love change; it keeps me busy and brings about new things and endless opportunities; although it’s uncomfortable at first as the process unfolds, it feels so worth it.

Question 2:-Do you often change?

Answer- Yes, I do change

Question 3:-What do you charge?

Answer- l love changing my hairstyles as often as possible every month. I get bored with having the same hairstyle for a long.

Question 4:-What would you not like to change?

Answer- I don’t like to change my wardrobe because many of my clothes hold sentimental value. I have some clothes as old as the primary school because they have memories I cherish.

Question 5:-Have you changed a lot since your childhood?

Answer- Yes, I have; there are many things and places that I have gone through, and all of them have changed me a lot. My character has been influenced by many people I have met throughout life and the storms of life that I have been through. So I strongly believe I have changed.

Question 6:-What was the last change you made?

Answer- I have been working on my weight. I was becoming obese, so l started to change my eating habits and introduce exercise in my hectic lifestyle, which led to people noticing the change in my weight and overall look.

Question 7:-What has been the greatest change in your life so far?

Answer- From being a girl to a mother. It has been the most challenging but pleasant experience, and it has made me have a change of behaviour and responsibility and put on a bit of kilogram .lt has been a roller coaster ride.

Question 8:-Have there been any changes in your hometown recently?

Answer- Yes, the very significant one was the building of a mall, all along we had small shops with minimum supplies. Last year the contraction of a big mall started and was completed beginning of this year. So we now have a wide variety of shops, goods and services. Our town looks great and relevant to this generation.

Question 9:-What do you plan to change next year?

Answer- I plan to relocate to the UK with my family to seek greener pastures. I want my children to have a better opportunity in life, so I have to position myself properly by moving to the UK.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top
%d bloggers like this: