..........................ADVERTISEMENT..........................

IELTS Speaking Test Part 1 ( Farming ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( Farming ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Farming ) Questions With Answer

Question 1:- Have you ever visited a farm?

Answer- Yes, I have my farm in my village, and we usually go twice a month.

Question 2:- What kinds of farms are there in yr country?

Answer- Well, there are various farms such as one only for fruits or vegetables and another one which has a house to stay for owners and visitors.

Question 3:- What kind of farm do you like?

Answer- I like the farm where I can stay for a day and can do a lot of things.

Question 4:- What farm would you like to visit?

Answer- I like to visit my uncle’s farm where he has a small Library and a big house inside a farm and swim beside it. So it’s my dream to visit there.

Question 5:- Do you think farming is important?

Answer- Yes, obviously because it’s a source of income for farmers. Apart from this workout, fruits and vegetables humans cannot survive, and there will be damage to the ecosystem.

Question 6:- Did you do any farm work when you were young?

Answer- Yes, in my 2nd standard, my school organised an event on national earth day where we all had to plant one plant and nurture it every day till it got big.

Question 7:- Does your country use many traditional farming methods? Which?

Answer- Yes, my country uses many cultural farming techniques such as cover cropping, organic composting crop rotation, etc.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top
%d bloggers like this: