..........................ADVERTISEMENT..........................

Shoes & Forget things IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Shoes & Forget things IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Shoes & Forget things IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- How often do you buy shoes?

Answer – Not often as I prefer to purchase good quality shoes which can help me in the long run.

Question 2:- Have you ever bought shoes online?

Answer – No, mostly the shoes I buy are of high cost, so I’m always scared of getting first copy shoes.

Question 3:- Do you know anyone who likes to buy a lot of shoes?

Answer – As such, there’s no one in my circle who loves to buy lots of shoes.

Question 4:- What’s your favourite type of shoes?

Answer – I love to wear sports shoes over all other types since it gives me more comfortable too.

Question 5:- What kinds of things do you have to bring when you go out?

Answer – In most cases, I carry a water bottle and a snack box along with me as it ensures I never stay hungry.

Question 6:- Did you ever forget to bring something?

Answer – Yes, this happens many times with me as I fill my water bottle and always forget it on my dining table instead of keeping it in my bag.

Question 7:- How do you remind yourself?

Answer – I’m very much habitual of using reminders apps since I’ve bought my new phone, which reminds me from time to time.

Question 8:- Do you carry different things in the morning and in the evening?

Answer – Yes, especially in the morning it’s time to go to the office, so my bag is full of my tech equipment, while in the evening if we go somewhere for fun, then pant pockets are enough to carry car keys and wallet.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
%d bloggers like this: