..........................ADVERTISEMENT..........................

Work & Lifestyle IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Work & Lifestyle IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Work & Lifestyle IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What do you do in your free time?

Answer- Due to the nature of my work, I am always busy, but whenever I am less busy, I engage myself in playing video games.

Question 2:- Do you have a busy social life?

Answer- I am an anti-social type of person, so I don’t have a busy social life.

Question 3:- Do you lead an active life?

Answer- Active life has been something that I have always advocated for.

Question 4:- Has your life changed much in the last year?

Answer- As we keep growing definitely, there will be changes in our life and mine is no exception.

Question 5:- What would you like to change about your lifestyle?

Answer- The people around me keep complaining about this lifestyle that I want to change, and that is being the anti-social type.

Question 6:- Do you work right now?

Answer- Yes, I work as a nurse at Global Evangelical Mission Hospital at Apromase.

Question 7:- Do you get on well with your co-workers?

Answer- The nature of the field of practice is such that we need to relate more with one another so we can give holistic care to our patients.

Question 8:- What responsibilities do you have at your work?

Answer- My rank in the nursing profession comes with lots of responsibilities such as supervising my subordinates, preparing and giving reports, representing my unit in board meetings, being the mouthpiece of my unit, just to mention all but a few.

Question 9:- Are there good work opportunities in your home country?

Answer- Certainly not, and that has been the reason why most nurses in my country travel out to seek greener pastures.

Follow Us Our Facebook Page For Updates related to IELTS material

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top
%d bloggers like this: